R.I.P Biekke’s Nanki

Våran egna kämpe Nanki har somnat in, i sin favvorit hundkojja. Han somnade nog lyckligt, i helgen fick han springa och dra sin sista tur med sin flock. Jag kommer sakna honom, han som öppnade dörrar, knäckte lås, älskade att jobba,  älskade mat och han som alltid ville vara med på allt!

Våran fina Nanki!

Våran fina Nanki!

I vintras gick han med mig på alla tävlingar, han har tagit många medaljer tillsammans med mig genom åren..jag är så stolt över honom!!

Nanki sprang med i Falun på SM!

Nanki sprang som wheeler i Falun på SM!

Jag kom ihåg när han och hans galna bröder föddes, när de tre var unghundar och skitjobbiga, men allt det har varit det värt! Det har blivit tre fantastiska bröder som man har fått en alldeles speciell kontakt med. Nanki blev 9 år gammal och jag hoppas verkligen att hans bröder Namik och Nikkas lever många år till!

Nanki har haft ett liv fullt av äventyr, om han hade tråkigt så öppnade han någon dörr och kom in till oss, men om vi inte öppnade så letade han något att äta..en och annan höna tog han allt..De senaste åren har han fått tre lås på dörren så att han inte ska kunna öppna den.

Min Galna hund!

Min Galna hund, Vila i frid!