Det finns en tikvalp efter Biekke´s Unna som söker ett hem för livet

Det finns en tikvalp Biekke´s Alba som är till salu. Lilla tiken har fyllt tre månader och är leveransklar. I sättet är hon livlig och bussig men också lättsamt. Vi har påbörjat en liten lydnadsskola med henne som handlar om att lära sig: Sitt, nej och vänta.

Om du är intresserat av valpen, skicka gärna en kortare presentation av dig och dina intressen samt en beskrivning av dina förväntningar på en Siberian husky.

Vi säljer våra valpar till personer som har tillräcklig med tid och engagemang för att ge valpen och senare den vuxna hunden det de behöver: Bra omvårdnad, mycket motion och aktiv liv.

Skidåkning med tre hundar

Lilla Ättan får träna lite drag tillsammans med veteranerna Hasta och Dunder för att inskolas som draghund. Det är alltid bra att kunna lära av de äldre hundarna som har koll på det mesta. 

Unghunden Ättan, Hasta och Dunder. Skidåkaren bakom är Maja.

 

Xenko

Här är en av valparna efter Cira, Biekke’s Xenko. Han är lite försiktig men har nu fått vara ute och träna på att gå i vatten och miljöträna på andra ställen. Han har träffat kor och hästar, fått åka bil och vara inomhus. Valpen är lätt att lära, harmonisk och tillgiven. 

Han är till salu och letar ett aktivt hem från och med första veckan i oktober. 

Lära sig att gå i vatten och bli blöt om tassarna

Sitta på rumpan är inga problem

Träna på att komma

”Har du nån hundgodis?”

 

Föräldrarna till den här lilla krabaten är Working husky Cira SE54044/2014 och Biekke’s Gaske SE53457/2011. 

https://www.blocket.se/jamtland/Siberian_husky_valpar_81114569.htm?ca=3&w=1&last=1