Barmarks SM i Filipstad 2013

Svensk Mästare, det låter inte så dåligt! Jag är så otroligt nöjd med min barmarks-premiär! Gebrie gjorde en super insats och var jätteduktig! Det var en roligt men jobbig bana, mycke uppförsbackar och några spännande kurvor.

Härligt att stå överst på prispallen med Gebrie!!

Härligt att stå överst på prispallen med Gebrie!!

Jag startade i två klasser, 2R C (2 hundar, siberianhusky, och kickbike, Women) och SW1 C (en hund, siberianhusky, och Kickbike). I klassen 2R C kom jag på en 12e plats av 22 startande, jag är riktigt nöjd med det!! Hasta och Harrok gjorde en superinsats och jag gjorde en vurpa första dagen i en kurva, men med bara lite blåmärken så gick det bra!

Full fart på upploppet!

Full fart på upploppet!

I klassen SW1 C VANN jag och Gebrie, med hela 2 min och 12 sek(!!!!!!) över tvåan Lisbeth Brax Olofsson, en väldigt erfaren hundförare som har många guld i ryggen, känner mig lite extra stolt!!!! Det känns skönt och jag är riktigt stolt över både mig och hunden!!!

Vi (jag och Dante) for till Filipstad i god tid. Redan på onsdagen började vi en 90 mil långa resan ner. Vi sov över hos min halvsyster i Sunne sju mil från Filipstad och på torsdagförmiddag var vi framme. Vi åt lunch och testkörde banorna i regnet! På fredagmorgon hade vi då tid att kolla in centrum i Filipstad, det var en riktigt fin stad!!

Jag och Sisley i Filipstad, min nya ledarhund!!!

Jag och Sisley i Filipstad, min nya ledarhund!!!


Det var fint i Filipstad!

Det var fint i Filipstad!

Dante gjorde en kämpa insats och slutade på en femte plats i SM1 C (Kickbike, en hund, siberian husky, män). Grattis till bra körning och att ni tog er runt banan även fast hunden tyckte att det var en promenad!!! Och Tack för all hjälp och för en trevlig resa!

Dante och Taiga, ett bra Team!

Dante och Taiga, ett bra Team!