Höstlov

Mitt höstlov har bestått av framförallt mycket hundträning och hundgöra. Vi har tränat fem träningspass med hundarna och det blev totalt 64 km. De sprang överlag bra på alla träningarna, men faktiskt bäst de tre sista.

Sisley har utvecklats väldigt mycket! Under lovet har hon varit lös med mig i skogen och busat med en unghund som också var lös. Dessutom så var våran gamla och kloka Namik med på promenaden, som lärde henne massor med saker, till exempel att man ska vänta tyst och lugnt när husse och matte grillar. När hon sprang och busade med unghunden så var det väldigt noga att jag skulle hänga med, hon kom tillbaka till mig hela tiden och skulle försäkra sig om att allt var okej.

Hon älskar bollar och pinnar..

Hon älskar bollar och pinnar..

 

Pinnen eller bollen, svårt val.

Pinnen eller bollen, svårt val.

Jag började höstlovet med att skriva högskoleprovet hela lördagen. Det gick ganska bra, men jag tror det går bättre till våren då jag ska skriva det igen! Jag har hunnit med att plugga en hel del också, eftersom att jag har tre prov och två uppsatser att göra veckan efter lovet. Jag förstår inte varför alla prov och uppsatser ska vara samtidigt..