Träning

Det blir hundträning både under dygnets ljusa och mörka timmar, under de mörka  med pannlampa och reflexer! Hundarna tränas och det skrivs flitigt upp i träningsdagboken, just nu är vi uppe i totalt 80 km vilket är ca 3 pass mer än samma tid i fjol, inte så stor skillnad med det känns jättebra att ligga före!! Idag blir det två pass, ett nu och det andra sent ikväll med ca 9-10 timmar emellan! och imorgon ett till!!

Träning i mörker är vanligt den här årstiden!

Träning i mörker är vanligt den här årstiden!

Nu har jag anmält mig till barmarks SM i Filipstad i två klasser!! Och jag som aldrig har tävlat barmark förrut..det är Kickbike med en och två hundar som jag ger mig på. Jag tänkte köra Gebrie ensam på kickbike då han gjorde en så himla bar debutsäsong i vintras, och sen kanske Hasta och Aila men är osäker, måste testa vad som funkar bäst! Arras (halvbror till Gebrie, Aila är deras mamma) som jag tänkte köra är två dagar för ung, tyvärr.. men han får vänta till vintern med sin tävlingsdebut.

Nästa helg ska jag och hälsa på Anna Kårwik, det ska bli roligt att få prata hund och träffa vänner och dessutom få köra bil, även fast bensinen är dyr för plånboken så älskar jag att sitta bakom ratten!!

Jag har äntligen hittat en lägenhet i Umeå och flyttar in den 1 oktober!!!! Så Jäkla skönt, jag längtar så mycket! Det är bostadsbrist i Umeå och det är i princip omöjlig att få en lägenhet som man som student/gymnasiestudent har råd med..men jag hade turen att ha bra vänner!

Ha de gött!