Idre – Rasspecialen

I helgen så var jag, Dante och Filip i Idre på rasspecialen för Siberian Husky med alla hundarna! Vi ställde ut tre hundar och det gick okej; ett VG på Taiga, ett G på Baccus och Gebrie kunde de inte bedöma eftersom har är kastrerad och inte hade något intyg på att hans kulor var okej innan kastreringen. Men de verkade gilla honom, som jag alltid brukar säga, man lär sig något nytt varje dag!

Dante springer med Baccus i ringen i Idre!

Dante springer med Baccus i ringen i Idre!

Filip ställde ut en av valparna, Gahper, i ”barn med hund” och han var riktigt duktig! Alla barnen fick varsin rosett och det tycker jag att de verkligen förtjänar!!! Valparna är dessutom till salu, det r två hanar efter Gedtie och Harrok, båda väldigt bra draghundar som går i led. Harrok har dessutom fått Exellent på rasspecialen förra året!

Här är en av valparna, Gahper, i sommras, de har såklart vuxit en del nu :)

Här är valpen som Filip ställde ut, Gahper. Bilden är tagen i sommras, de har såklart vuxit en del nu!

Vi tränade alla hundarna oxå!  Det blev 22 km totalt efter tre träningar, alla hundar sprang bra och även fast vi inte har kört så många träningar så märks det på dom att de har fått bättre kondis, det går fort! Det är alltid lika roligt när träningen ger resultat! :D

Höstträning, hundarna tar i!

Höstträning, hundarna tar i!