Höstträningen har börjat

För två veckor sedan började jag med höstträningen, hundarna var så lyckliga över att få komma ut och röra sig ordentligt igen! Det blev fem km, men hundarna ville betydligt mer, även fast det var ganska varmt, ca 12 grader. Det kändes så skönt att äntligen få börja träningen igen!! I söndags blev det hela tio km, oj vad hundarna njöt, men de flesta vill ändå fortsätta, jag bestämde ändå att det skulle räcka för den dagen.

Harrok

Harrok, är en bra ledarhund, men får springa mycket i Wheel, så att han lär sig att jobba ordentligt!

Skolan har börjat och jag går nu sista året på gymnasiet, oj, vad tiden har gått fort! Det är nu det gäller, klara alla kurser, ha det roligt och samtidigt tävla och träna med hundarna innan jag till våren tar Studenten!

I helgen så ska vi (jag och Dante) åka till Idre med alla hundar! Vi ska ställa ut tre hundar, Gebrie, Baccus och Taiga! Både Gebrie och Baccus har aldrig blivit utställda förrut, så det bli extra kul att se hur det går. Dessutom blir det som alltid, roligt att träffa alla människor och titta på alla fina hundar!! Under helgen ska vi också träna alla hundar, helst alla tre dagar!

Gebrie

Gebrie, som ska bli utställd i Idre i helgen, han är tre år och en toppen draghund!! Han är dock kastrerad.

Vi ses förhoppningsvis i Idre!!!! :D