Tävlingssäsongen är slut och våren är här!

Jag vill säga ett stort Tack till mina sponsorer, Axess och Ica Sävar, som har gjort det möjligt för mig och hundarna att prestera på den nivån som vi har gjort! Jag hoppas att vi gör en lika bra och ännu bättre säsong nästa år, då jag även tänkt att testa tävla lite barmark!

Nu har jag äntligen tagit körkort och köpt en bil, så nu blir det lättare för mig att ta mig till tävlingar och utställningar! Så vi ses lite överallt, jag ska försöka fara på allt jag kan, så har ni några tips så säg till! ;)

Nu ska jag plugga ikapp i skolan efter att jag har varit borta på tävlingar så mycket, och sen lite barmarksträning på det! Jag ska också ta han om valparna, vårstäda, borsta hundar, rusta upp slädar och allt annat som hör våren till. 

Mina nästa mål är barmarks SM och barmarks SOC, och då har jag tänkt att köra två hundar med kickbike. Då får vi se hur det går eftersom jag aldrig har tävlat på barmark! Om jag ska säga vad jag är mest nöjd över den här tävlingssäsongen så bli det masstarten i 4spann på SM i Falun, det var så jävla roligt och dessutom blev det en riktigt bra placering, silver där målfoto avgjorde, vinsten som gick till Moa Björk. Mer spännande och jämnare tävling har jag aldrig varit med om!