Valparna

Här är lite bilder på valparna i höstsolen och på första snön. 

Valparna solar sig i höstsolen.

Valparna solar sig i höstsolen.

Semla (den andra ljusa tiken) som är Filips egna valp åkte buss med Filip och Emil när de kom hit till Umeå för att hälsa på. De lär sig mycket av att vara med på en sån resa. Hon var jätteduktig på bussen och här ville hon väldigt gärna leka med våran katt. Cato som katten heter blev lite rädd eftersom han aldrig har träffat en hund på det sättet. Trots det så lärde de sig att leka med varandra på deras villkor, vilket var roligt att se. 

12271016_1200856406641064_294781335_o

Biekke’s Sarka

Valparna är vana med att leka med Tiger som är en mycket äldre katt som dessutom har varit med och ”uppfostrat” flera kullar tidigare. De leker ganska vilt, men så länge alla inblandade tycker att det är kul så är det okej!

Sarka svalkar sig i den första snön.

Sarka svalkar sig i den första snön.

Det kommer troligtvis bli en första slädtur de närmaste dagarna i Strömsund!! Då kommer troligtvis någon eller alla valparna få följa med för att testa åka släde och springa med lite lösa. Vi upplever att de lär sig ganska mycket av det, hur man gör och så. De vill ofta springa i spannet för att vara med de vuxna hundarna!

De jobbar på sin solbränna!

De jobbar på sin solbränna!

Biekke's Sitka

Biekke’s Sitka

Två av valparna (Sitka och Sarka) är tillsalu, då vi inte kan behålla alla ur kullen. Det är två trevliga, sociala och framåt valpar som klarar det mesta, allt från att åka bil till att träffa nya människor och vara i nya miljöer. Intresserad? Hör av dig till 070-5562435 eller kontakt@biekkeshusky.com

http://www.blocket.se/jamtland/Siberian_husky_valp_63887877.htm?ca=3&w=1