Våren är här och på något sätt efterlängtad, i alla fall av mig. Det har inte varit en så himla bra vinter iår här i Umeå, mest slask och snöfattigt. Vintern började först i början på februari och slutade redan i mitten på mars, så väldigt kort blev det..Men vi hann ändå med både slalomåkning och fjälltur med hundarna!

Fjälltur

Fjälltur på Gitsfjället

Planerna inför hösten är i full gång! Barmarks-SM går i Timrå, Sundsvall den 10-11 oktober, så det är nästan på hemmaplan. Där ställer jag och Gebrie självklart upp i DSW1 C, anmälan är redan gjord!! Helgen innan är det Öbacka barmark Wolrd Cup som vi har tänkt att köra som ”uppvärmning” inför SM. Sen går ju självklart tankarna på ett EM! WSA-EM går i Tyska Lauf och målet är att ta sig dit!

WSA-EM (Bild tagen från http://www.wsa-sleddog.com)

WSA-EM (Bild tagen från http://www.wsa-sleddog.com)

Filip kommer vara min handler på SM och kanske på Öbacka, går det bra kanske han är min framtida självklara handler? :D Enda nackdelen är att han inte har körkort än, men det kommer ju om några år!

Filip & Gebire <3

Filip & Gebire <3

Träningen för min del har redan börjat! Jag blev uppringd av Anne som är landslagskapten för barmarkslandslaget och nu är jag alltså med där! Så i slutet på juni ska jag på Bosön i Sthlm och göra fystester mm. Träningen för Gebrie börjar i sommar med simträning som sedan övergår till kickbike på sena nätter/tidiga mornar. Vi kommer att börja med ganska tung träning i början med mycket backar och tyngd för att sen övergå till mer fart och lättare träning.

Har uppdaterat min presentation på sdsf: länk här.

Finaste Gebire

Finaste Gebire

Annars är mina planer för sommaren att ha roligt, fara på olika evenemang och på min semester i Augusti ska vi på Urkult och till stugan och kanske även någon fjällvandring!

Sommaren är på G

Sommaren är på G