God Jul och Gott nytt år!

Tiden går fort, lite fortare än vad man själv hinner med.. Men man ska inte klaga. Skolan är slut för denna termin och snön har ju till och med nått oss, i alla fall i Strömsund!!! Idag var det slädpremiär på tre mil, det var tunga spår men roligt!! Det blir en riktigt vit och fin jul här i inlandet.

Valparna växer och växer, man hinner inte riktigt med..De händer så mycket under så kort tid! De här bilderna är tagna för en vecka sedan, när de precis hade lärt sig gå. Nu springer de runt, runt och hittar allt som man inte visste att man hadde..

Inte lätt att få alla på en bild..detta var en vecka sedan.

Inte lätt att få alla på en bild..detta var en vecka sedan.

 

Mmmm..gott med gräddfil..

Mmmm..gott med gräddfil..

 

Två stora öron bland massa små

Två stora öron bland massa små

Young stars har jag också hunnit köra, men inte hunnit skriva om. Det gick bra, men det var mycket felkörningar och korsningar, hundarna förstår inte små koner som skidåkarna använder som avspärrning..men allt gick bra. Jag och Maja hjälptes åt hela vägen runt! Tack återigen! Det var i alla fall skönt och roligt att köra släde igen och en bra uppvärmning inför masstarten i Umeå i Januari!

Förra helgen blev det ofrivillig vila då det inte alls gick att gå eller köra på våran träningsväg…IS…Vi höll inte på att ta oss därifrån med bilen..USCH…..Men då blev många andra sysslor på gården gjorda, som tex ta bilder på valparna, byta halm i kojjorna där valparna var, badat valparna, avmaskat, och så vidare.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Önskar vi på Biekke’s Kennel!