Höstträning för fulla muggar

Årets höstträning började redan i början på augusti efter jobbet på sena nätter och tidiga mornar. Jag tränar just nu fyra hundar Gebrie, Aila, Sisley och Chuck. Gebrie och Aila har jag lånat av mamma och kommer ha dem hela hösten och endel av vintern. Dock så måste jag köra två omgångar med kicken och skulle därför verkligen vilja köpa en trehjuling för att slippa det!

Aila och Gebrie precis efter starten

Aila och Gebrie precis efter starten!

När kalendern slog över till september blev det helt plötsligt höst och temperaturerna sjönk direkt. Nu när det äntligen är höst kan jag träna innan jobbet i ljuset istället för efter i mörkret. Just nu kör jag 8 km 3 dagar i  sträck och sen 1-2 dagars vila. Det är ju bara 1,5 månader till barmarks-SM som är vårt stora  mål denna höst!

Hösten har anlänt

Hösten har anlänt

Nu vill jag bara att fler anmäler sig till Kickbike 1 hund damer C på SM (DSW1 C)! Just nu är vi två stycken men jag hoppas verkligen att vi blir många fler! Jag tycker att det är en otroligt rolig klass där man får kämpa ordentligt tillsammans med sin hund! För tredje året i rad kommer det vara jag och Gebrie som ska köra.

Mamma Aila och Gebrie

Mamma Aila och Gebrie