Så slutade äventyret!

Resan hem har gått bra och just nu sitter jag på bussen till Umeå där ett helt annat liv väntar. Med skola, vänner och pojkvän..men först ska jag berätta om hur sista tävlingsdagen var.

Sverige!! Dålig kvalité...

Sverige!! Dålig kvalité på bilden dock…

Det var snö fall med tung blötsnö men det kändes ändå inte lika varmt som på lördagen då det var strålande sol. Jag hade haft trassel då, men i övrigt gick hundarna skitbra! Den sista tävlingsdagen slutade med att jag och hundarna fick genomföra den sista etappen på 13.5 km utan problem eller trassel.

Foto: Eva Lindberg

Foto: Eva Lindberg

Vi tog in 16 sekunder på Walter van Nistelrooy som låg på 15e plats men det räckte inte för att slå honom, ändå är jag väldigt nöjd med dagens race! Jag slutade på en 16e plats av 31! VM RESULTAT TOTALT

The World Championchip 2014

The World Championship 2014

Jag måste också säga Grattis till alla förare som tävlade för Sverige för bra placeringar: Clara Karlsson (SJW1) – Guld, Maja Karlsson (SJW1) – Silver, Kristin Jauch (SJW1) –  Brons, Malin Sundin (MD) – Silver, Elin Jonsson (SM1) – Guld, Marie Israelsson (B1) – 9a, Benjamin Schaap (B1) – 10a, Maino Jauch (B1) – 18e, Mailn Granqvist (C1) – 11e, Maja Antoniunsson (C1) – 26a, David Olofsson (D1J) – 10a. Och Moa Björk och Jenki Lindgren som inte slutförde, men ändå gjorde en toppeninsats!

Full fart!

Full fart!

Det har varit ett stort äventyr att få vara med på den här resan! Det var mitt första VM som senior och jag är mycket nöjd med både hundarna och mig själv! Jag vill tacka mina sponsorer och alla andra som har gjort denna resa möjlig! Stort tack till alla de personer som har hjälpt och stöttat mig både före, under och efter VM!

Tack till sponsorerna!

Axess, Strömsunds Kommun, Ica Simonssons, Mattmar buss, Izabela Blaszczyk, Camas, Vildmannens drag och Blomyard