Svensk Mästare 2014

Svensk mästare…det är fortfarande lite svårt att förstå att jag har lyckats med mitt mål som jag har kämpat så mycket för. Jag lyckades bli svensk mästare för andra året i rad och försvara min titel. Jag hade ett mål och det har jag uppnått! Jag är så otroligt stolt över mig själv och över min hund, Gebrie! Vi har verkligen kämpat tillsammans.

Högst upp på pallen

Högst upp på pallen!

Det var riktigt tunga banor, väldigt mycket uppförsbacke…första dagen när jag hade kört halva banan var jag helt slut och trodde att jag inte orkade mer. Men med mycket vilja så tog vi oss fram den andra halvan också. Det var tre andra i min klass men en strök sig och startade inte första dagen, så då vi var tre stycken. Jag startade kl 13.43 och hade startnr 174. Efter denna dag ledde jag med 1 minut och 52 sekunder. Om man jämför med herrarna så skulle vi efter dagens race ha legat på en tredjeplats med 12 sek upp till tvåan. Målet inför dag två var nu att behålla min förstaplats och att slå dessa tolv sekunder!

Mot mål första dagen!

Mot mål första dagen!

Andra dagen startade jag lite tidigare, 12.34 och hade startnr 172. Det var fuktigare och enligt smhi skulle det regna hela dagen men det började inte regna förrens kring kl 14 som tur var. Det var tyngre spår än första dagen men det var iaf lite svalare. Vi lyckades ta oss runt på 14.53 vilket var snabbare än första dagen! Jag utökade min ledning och dessutom så slog jag tvåan i herrarnas klass med totalt 6 sekunder!!

Resultaten från min klass efter båda dagarna.

Resultaten från min klass efter båda dagarna.

Här är ett bildspel från SM, dock så är inte jag själv med. http://www.digitalbildmakaren.se/Barmark_SM_2014/

De totala resultaten Resultatlistan!

Sista uppförsbacken innan mål dag två.

Sista uppförsbacken innan mål dag två.

Tack till alla som gjort detta möjligt!

Speciellt till familjen Kårwik, min mamma och Dante!

Även ett stort tack till mina sponsorer!